Anmeldelser

hva sier våre gjester?

 

Disse anmeldelser har våre gjester skrevet om oss på andre sider på nettet. Du får gjerne selv skrive hva du syns etter ditt besøk, det kan du gjøre nederst på siden her. Det er mange som heller vil skrive tips og ideér anonymt til oss,  da er er det enklest at bruke Ris og Ros.

 

Norske anmeldelser:

-Per Ola S, vibb.no

“Har det altid like hyggelig her. God og billig mat :)

-Marit, vibb.no

“Koselig restaurant med god og spennende mat. Dette er et studentsted med rimelig priser og variert meny. Her er det stort sett alltid fullt, så du må regne med å vente litt om du ikke har bestilt bord. Anbefales.”

-Petronelle, vibb.no

“Tullins har alt. Deilige kaker, billig mat, nydelig interiør, nærhet til offentlig kommunikasjon (trikken stopper like utenfor døren) og hyggelig betjening. Klientellet er en sær blanding av høgskolestudenter, businessfolk og gla´ kristne som holdet til i samme bygg. Kafeen hever rett og slett Holbergs plass til en av de plassene i hovedstaden hvor jeg lett ender opp.”

-Sara K, vibb.no

“Tullins cafe er mitt favoritt sted. Stedet og atmosfæren rundt cafeen får deg til å glemme alle de personlige problemene i dagliglivet. Med andre ord en kjempe ålrait cafe med masse god mat gode kaker og ikke minst kakao med masse krem ;)Spesielt bra: kakao M krem! og salatene”

-Hannah, vibb.no

“Mang en gang har jeg tatt en matbit og øl på Tullins, og jeg er så glad i dette stedet:D Nydelig mat(les: KYLLING CIABATTA!) og kjempegod øl og til en uslåelig pris:D Lokalet har en spesiell sjarm og stemningen er alltid på topp:)”

Internasjonale anmeldelser:

-Dunnjon, tripadvisor.com Sherborne, Storbritannia

“Vennlige, hjelpsomme personale venter på tabeller, en stor intim stemning og deilig mat – det er klart noen på kjøkkenet som vet hvordan å lage mat.
Vi hadde en sen lunsj der – en fransk løksuppe til å dø for – og likte det så mye vi gikk tilbake til middag om kvelden også. Og etter Norge standarder, øl var billig også. Alt i alt, det var et flott sted å spise ute, og vi elsket den. Jeg håper du vil prøve den, og elsker det også.”

-Norwegian_Couple25, tripadvisor.com

“I often eat here with my girlfirend, as the food is very good and very cheap.
The atmosphere is also very nice and relaxed, and often frequented by students as they have cheap beer at certain hours; however it is always nice for all people, and is not a noisy pre-party place!
I would recommend the surf and turf pasta and the gigaburger!”

-Andreas Hansson, Göteborg

“Tullins har ett bra urval av ölsorter och vi drack en underbart god tysk öl där en torsdag i solen i mitten på maj. Jag åt en giga burger och min flickvän åt en skalldyrsallat.
Vi var båda väldigt nöjda med vårat besök i Oslo och Tullins kommer alltid vara ett varmt minne. Absolut värt ett besök nästa sommar!”

-StCh75, tripadvisor.com Sassari, Italia

“A very good place to drink a tap beer and have a small lunch at every hour. Prices are honest (for Oslo) and service is good. The menu is quite appetizing and cheap. You’ll see a lot of informal young people around and may sit at one table on the street to relax under the sun in the long summer days. Perfect for an afternoon chill out.”

-Miguel, tripadvisor.com Houston, Texas

“Good service and great value for a casual restaurant in Olso. The food was surprisingly good as well. I highly recommend the burger, which was quite different from any other burger I’ve ever had.

 

 

 


Skriv din egen anmeldelse

Ditt navn

Stad

Melding

Nå har du sett hva våre gjester sier om oss, sjek gjerne ut vårt Bildegalleri.

Would you like to comment?

Leave a Reply